Nul tot honderd

van Nul tot
VISUAL DEVELOPER

// 32 – 40 uur

Nul tot Honderd groeit! Daarom zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste visual front-end developer voor ons digital label. Je leest het goed!

Nul tot Honderd Agency is op de achtergrond bezig met een herpositionering en re-branding. Rond de jaarwisseling willen wij deze gaan lanceren (en ja, dat betekent ook een nieuwe website). Door 100% focus binnen de creative agency aan te brengen op branding, campagnes en content hebben wij besloten om ook een dedicated creative digital agency te lanceren.

Voor dit label zijn we op zoek naar een specialist in low-code web development. Ben jij een creative coder? En vind je het te gek om deze vervolgens tot leven te brengen tot een spat zuivere website die snel en veilig is én converteert? Lees dan verder of bel ons zodat we onze toffe plannen aan je kunnen toelichten en je eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Over
Nul tot Honderd

Creëren. Dat is waar Nul tot Honderd mee bezig is, voor de mooiste merken in Breda en ver daarbuiten. Iedere dag weer. Met heel onze organisatie. En met bakken energie, inspiratie en liefde voor ons vak. Wij kennen het belang van een sterk merk. En we weten dat een sterk merk steeds belangrijker wordt. 

Een sterk merk is nooit af. En dat geldt ook voor ons. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en veranderd. Nul tot honderd is nu een full-service creatief bureau dat merken helpt om het net even anders te doen, om op te vallen en om een echte verbinding te maken met hun doelgroep. Wij bouwen sterke merken, we bedenken producten, we realiseren strategische (her)positioneringen, identiteiten en merkactivaties. Van het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, tot het creëren van websites en uitrollen van complete campagnes die we samen met onze opdrachtgevers creëren van concept tot uitvoer. 

 

Wat ga je doen?

Jij brengt de ‘wow’ in onze webdesigns door deze tot leven te brengen binnen Webflow en/of WordPress. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers. Deze variëren van mkb-bedrijven tot corporate organisaties. In ons creatie team werken momenteel drie creatievelingen: een concept creative en twee grafisch vormgevers met digital affiniteit. Binnen het digital label werkt er één digital designer met Webflow en WordPress ervaring. Ons hele team staat te popelen om samen met jou het verschil te maken voor onze (toekomstige) opdrachtgevers. Binnen het projectteam ben jij dé persoon die technisch garant staat voor een spoedig, next-level development proces en bouwt actief mee om ons digital label verder uit te bouwen.

Nul tot Honderd_Concept_Creative_02
Nul tot Honderd_Concept_Creative_03
Nul tot Honderd_Concept_Creative_06

WAT VRAGEN WIJ?

We expect you to grow, dat doen we zelf ook. Vooroplopen: in je vakgebied, in je ontwikkeling en in de branche. Je kunt nooit te ambitieus zijn! De nieuwste Webflow en WordPress ontwikkelingen heb jij op je netvlies. Je spot kansen en deelt deze met je collega’s. Je bent initiatiefrijk, nieuwsgierig, proactief, denkt in kansen en kunt je ideeën overbrengen op collega’s en klanten. Je voelt je helemaal thuis in de vibe en dynamiek van een groeiende, ambitieuze, creatieve organisatie. Die net als jij denkt in kansen en oplossingen. We bouwen graag een rol om jouw kennis, kunde en ambitie. Daar blijft iedereen door groeien en word je steeds een stapje beter.

TAKEN/VERANTWOORDELIJKHEDEN

Wat bieden wij?

Nul tot Honderd_Concept_Creative_05
Nul tot Honderd_Concept_Creative_08

SOlliciteer vandaag nog