Nul tot honderd

Nul tot
Stagiair Creatie / Design

// Minimaal 32 uur

Hé creatieveling! Ben jij klaar om je talent eindelijk tot uiting te brengen? Nul tot Honderd is op zoek naar nieuw creatief talent. Als stagiair(e) creatie / design ga je aan de slag met het opzetten van (online) advertenties en campagne uitingen voor klanten en voor onszelf. Samen met ons ga je aan de slag om je creativiteit en werk naar een hoger niveau te tillen.

Nul tot Honderd_Stage_DTP_grafisch_vormgever

Over
Nul tot Honderd

Nul tot Honderd helpt organisaties bij het bereiken van hun doelen. Noem ons merkmakers, alles-kan-goeroes, conceptkoningen of branding-bazen. Prima. Wij doen gewoon waar we goed in zijn; bedrijven vooruithelpen. Met onze doelgerichte en flexibele aanpak brengen we organisaties snel en efficiënt daar waar ze willen zijn. Mede dankzij ons scherpe oog en goed luisterend oor. En ons team van enthousiaste professionals op het gebied van strategie, branding, content, websites, e-mailmarketing, online- en social media marketing. Gewoon een full-service creative agency. Met een lekkere dosis Brabantse gezelligheid.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een enthousiast, gemotiveerd en jong team. Wij bieden een uitdagende en leerzame stage waar je in staat bent om jezelf te ontwikkelen.Kennis opdoen en je blijven ontwikkelen vinden we belangrijk. Tijdens je stage leren we je niet alleen de kneepjes van het vakgebied. We dagen je ook uit om nog beter te worden in je vakgebied. Zo gaan we samen voor het maximale creatieve resultaat.

Nul tot Honderd_Concept_Creative_06
Nul tot Honderd_sfeer_onder_01
Nul tot Honderd_Concept_Creative_02
Nul tot Honderd_Concept_Creative_03

Dit ben jij

Wat wij nog meer bieden

Nul tot Honderd_Concept_Creative_08

SOlliciteer vandaag nog