Nul tot honderd

Het verhaal van
Youran

Van nul tot creatief master brein. Als grafisch vormgever binnen Nul tot Honderd krijg je de kans om je creativiteit echt te benutten. Logo’s, huisstijlen, posters en magazines. Voor mij is werken bij Nul tot Honderd als creativiteit inzetten maar dan next-level. Een merk is nooit af. Zo ga ik altijd voor het beste resultaat. Maar dan met wat extra creativiteit.

Nul-tot-Honderd-verhaal_van_youran

Nul tot honderd

Nul tot Honderd_Stage_DTP_grafisch_vormgever

Werken als Grafisch Vormgever

Als creatieve master brein binnen Nul tot Honderd til ik marketinguitingen naar een hoger level. Creativiteit is overal. Maar opvallen is de grootste uitdaging. Mijn grootste passie is logo’s ontwerpen in Adobe Illustrator. Mijn kennismaking met deze creatieve loods begon met een chatberichtje via LinkedIn. En al snel werd ik uitgenodigd om een bakje koffie te komen drinken. Daarna ben ik de loods nooit meer verlaten. Bij Nul tot Honderd mag je écht jezelf zijn. Samen bedenken we tijdens een kick-off of brainstorm creatieve ideeën om een merk nog sterker te maken. Ik ga aan de slag met de creatieve opmaak van alle marketinguitingen. En de rest van het team gaat aan de slag met de rest van de opdracht. Zo blijven we elkaar continue uitdagen om nog beter te worden in ons werk. Als grafisch vormgever bij Nul tot Honderd werk ik mee aan waanzinnige projecten waar ik erg trots op ben.

De 0-100 sfeer meter

Bij Nul tot Honderd hangt er een open een eerlijke sfeer. Door deze gezellige sfeer wandel ik elke dag met veel enthousiasme het pand binnen. We werken veel in teamverband met een ijzersterke communicatie. Zo bouwen we samen aan mooie merken. Bij Nul tot Honderd voel je geen hiërarchie, jouw mening is wat telt. Kijkend naar de toekomst kan ik niet wachten om nog jaren het fundament van dit bedrijf verder op te bouwen, samen met de rest van het team.

Nul tot Honderd_werken_bij_stilstaan_sfeer_01
Nul tot Honderd_werken_bij_stilstaan_sfeer_02

SOlliciteer vandaag nog