Nul tot honderd

Het vehaal van
Lisa

Van stagiaire tot nummer één in Google. Als Online Marketeer binnen Nul tot Honderd ga ik voor maximale organische groei. Mijn kwaliteiten ontwikkelen en inzetten vind ik enorm belangrijk. Zo ga ik als Online Marketeer verder dan de finishlijn. De marketingwereld staat nooit stil. Voor mij is winnen als een nummer 1 positie op Google verkrijgen. Door inzet van de juiste content, op het juiste moment. Want alleen dan kan je opvallen.

Het verhaal van Youran

Nul tot honderd

Werken als Online Marketeer

In het eerste jaar van mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een marketingbureau waar ik een eerste kennismaking met de marketingwereld kon maken. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Nul tot Honderd. Gedurende mijn stage heb ik de kans gekregen om meerdere aspecten van marketing te onderzoeken en ondervinden. Zodoende ben ik uiteindelijk uitgegroeid tot SEO-marketeer. Na mijn stage ben ik bij Nul tot Honderd parttime aan de slag gegaan. Van opvallende teksten tot nummer één in Google. Het werken als Online Marketeer bij Nul tot Honderd bestaat uit diverse taken. Het ene moment ben je bezig met het uitdenken van een campagne en het andere moment zorg je ervoor dat Nul tot Honderd bovenaan in Google staat. Als Online Marketeer bij Nul tot Honderd ga je op zoek naar kansen in de markt en deze zet je in. Zo gaan we verder dan de finishlijn. En boeken we de beste resultaten.

De 0-100 sfeer meter

Werken in deze creatieve loods is elke dag weer een feest. Gezellige collega’s, goeie koffie en winnen met tafeltennis. Elke dag is anders. En de leuke vrijdagmiddagborrels zorgt ervoor dat we een hecht team zijn geworden. We kennen elkaars kwaliteiten en weten wanneer we deze kunnen inzetten.  We werken hard om samen merken nog sterker te maken.

Nul tot Honderd_werken_bij_stilstaan_sfeer_01
Nul tot Honderd_werken_bij_stilstaan_sfeer_02

SOlliciteer vandaag nog