Nul tot honderd

Het verhaal van Bryan

Van nul tot extreem goede websites. Als allround designer binnen Nul tot Honderd ga ik verder dan een gewone website. Ik haal alles uit het design. Niks is voor mij goed genoeg. Een website kan altijd beter. En bij Nul tot Honderd krijg ik écht de kans om mezelf uit te dagen om nog beter te worden.

Nul tot honderd

Nul tot Honderd_beeldbank_2022_48

Werken als Allround designer

In het derde jaar van mijn studie ben ik in aanraking gekomen met dit creatieve bureau uit Breda. Ik begon met vol enthousiasme aan mijn stage. Niks kon mij tegenhouden. Na een halfjaar stagelopen groeide ik door tot Allround Designer. Naast mijn studie bleef ik werkzaam in de creatieve loods. Toen ik mijn opleiding had behaald, kon ik verder met mijn ultieme doel: websites maken waarmee je iedereen laat verbazen. Zodoende werk ik inmiddels 2 jaar voor Nul tot Honderd. Als allround designer ga ik voor indrukwekkende en onderscheidende websites, logo’s, huisstijlen en bedenk ik concepten voor campagnes en strategieën. Werken in deze creatieve loods is als je creativiteit en kwaliteiten naar een hoger level tillen. Doordat we gebruik maken van een ontwerpprogramma kan ik al mijn creativiteit uiten en ben ik niet gelimiteerd.

De 0-100 sfeer meter
Het allerleukste aan mijn werk vind ik de aangename sfeer die er hangt. De perfecte mix van formeel en informeel zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar de creatieve loods fiets. En als het dan eenmaal lunchtijd is, is het tijd voor mijn favoriete cup a soup. Mijn Cup a Soup verslaving is gegroeid sindsdien we tijdens de lunch Cup a Soup drinken. En nu kan ik niet meer zonder! Onze lunchpauze sluiten we vaak af met een potje tafeltennis. Moet eerlijk zeggen.

Nul tot Honderd_werken_bij_stilstaan_sfeer_01
Nul tot Honderd_werken_bij_stilstaan_sfeer_02

SOlliciteer vandaag nog