Nul tot honderd

van Nul tot
GRAFISCH VORMGEVER / DTP’ER

// 32 – 40 uur

Nul tot Honderd groeit en is op zoek naar een energieke en getalenteerde grafisch vormgever / DTP’er om ons team te versterken! Ben jij een creatieve duizendpoot met passie voor design? Heb je oog voor detail en de vaardigheden om visuele concepten tot leven te brengen? Ben jij ons nieuwe creatieve meesterbrein? Voor ons creatieve team zijn we op zoek naar een uitvoerende designer. Is het vormgeven van sterke merk identiteiten, campagnes en content voor onze toffe klanten is waar jij het liefst mee bezig bent? Weet jij keer op keer de klant te verrassen met originele maar bovenal effectieve designs? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou!

Over
Nul tot Honderd

Creëren. Dat is waar Nul tot Honderd mee bezig is, voor de mooiste merken in Breda en ver daarbuiten. Iedere dag weer. Met heel onze organisatie. En met bakken energie, inspiratie en liefde voor ons vak. Wij kennen het belang van een sterk merk. En we weten dat een sterk merk steeds belangrijker wordt. 

Een sterk merk is nooit af. En dat geldt ook voor ons. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en veranderd. Nul tot honderd is nu een full-service creatief bureau dat merken helpt om het net even anders te doen, om op te vallen en om een echte verbinding te maken met hun doelgroep. Wij bouwen sterke merken, we bedenken producten, we realiseren strategische (her)positioneringen, identiteiten en merkactivaties. Van het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, tot het creëren van websites en uitrollen van complete campagnes die we samen met onze opdrachtgevers creëren van concept tot uitvoer. 

 

Wat ga je doen?

Als het goed is gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met design te maken heeft. Maar waar jij misschien nóg wel enthousiaster van wordt, is jouw creatieve ideeën tot leven laten komen in grafische uitingen. Creatief uitvoerend bezig zijn is your game. Als Grafisch vormgever ben jij verantwoordelijk voor de visuele creatie. Van key-visual, tot logo, tot huisstijl, social en campagne content en van advertentie tot magazine. Dit vanuit een concept, bestaande brandguide, of een totaal nieuw te verzinnen richting, voor bestaande & nieuwe opdrachtgevers, die perfect passen in de tijd van vandaag en morgen en naadloos (het liefst net dat beetje extra) aansluiten bij de wensen van de klant! Je werkt met verschillende opdrachtgevers die variëren van mkb bedrijven tot een aantal corporate organisaties. In ons team zitten vier creatievelingen die met smart zitten te wachten om samen met jou het verschil te maken voor onze (toekomstige) opdrachtgevers. O ja, zeiden we al dat je creatief moet zijn?

Nul tot Honderd_Concept_Creative_07
Nul tot Honderd_Concept_Creative_02
Nul tot Honderd_Concept_Creative_03
Nul tot Honderd_Concept_Creative_06

WAT VRAGEN WIJ?

Onze grafisch vormgever is vooral ontzettend creatief en gericht op de uitvoering. Je weet een stijl neer te zetten, hebt verstand van branding, weet een huisstijl naadloos door te voeren, en realiseert binnen een handomdraai content voor een online/ offline campagne. Werkt binnen briefing, Maar raakt ook niet verveeld van een wat simpelere opmaak-klus. Je bent initiatiefrijk, denkt in kansen en bent goed in staat je ideeën over te brengen op collega’s en klanten. Je bent nieuwsgierig, kunt goed zelfstandig werken maar bent wel een echte teamspeler. Je gaat heel goed op de vibe en de dynamiek van een groeiende ambitieuze en creatieve organisatie. Die net als jij denkt in kansen en oplossingen.

TAKEN/VERANTWOORDELIJKHEDEN

Jij hebt:

Wat bieden wij?

Nul tot Honderd_Concept_Creative_05
Nul tot Honderd_Concept_Creative_08

SOlliciteer vandaag nog