Nul tot honderd

van Nul tot
CREATIVE LEAD

// 32 – 40 uur

Nul tot Honderd groeit! Daarom zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste creative lead om ons creatieve team te versterken. Ben jij een creatieve duizendpoot met passie voor design? Heb je oog voor detail en de vaardigheden om visuele concepten tot leven te brengen? Wellicht ben jij dan ons nieuwe creatieve meesterbrein.

Voor ons creatieve team zijn we op zoek naar een ervaren designer met 3 – 5 jaar bureau-ervaring. Iemand die zelfstandig concepten kan uitwerken, projecten mee begeleidt, collega’s en klanten kan inspireren en zijn werk met volle overtuiging kan presenteren.

Over
Nul tot Honderd

Creëren. Dat is waar Nul tot Honderd mee bezig is, voor de mooiste merken in Breda en ver daarbuiten. Iedere dag weer. Met heel onze organisatie. En met bakken energie, inspiratie en liefde voor ons vak. Wij kennen het belang van een sterk merk. En we weten dat een sterk merk steeds belangrijker wordt. 

Een sterk merk is nooit af. En dat geldt ook voor ons. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en veranderd. Nul tot honderd is nu een full-service creatief bureau dat merken helpt om het net even anders te doen, om op te vallen en om een echte verbinding te maken met hun doelgroep. Wij bouwen sterke merken, we bedenken producten, we realiseren strategische (her)positioneringen, identiteiten en merkactivaties. Van het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, tot het creëren van websites en uitrollen van complete campagnes die we samen met onze opdrachtgevers creëren van concept tot uitvoer. 

 

Wat ga je doen?

Jouw hart klopt sneller van alles wat met design te maken heeft, maar je wordt nóg enthousiaster van het tot leven brengen van jouw creatieve ideeën in grafische uitingen. Als creative lead ben jij verantwoordelijk voor de visuele, uitvoerende creatie binnen Nul tot Honderd. Je bent betrokken bij het hele proces, van key visual tot logo & huisstijl en van campagne content tot magazines. Dat geef je vorm vanuit een concept, bestaande brandguide of een nieuw verzonnen richting. Dit doe je voor zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers. Deze uitingen sluiten naadloos aan op de dag van vandaag en morgen, en ze bevatten het liefst dat beetje extra dat aansluit bij de wensen van de klant!

Je werkt voor verschillende opdrachtgevers, variërend van mkb-bedrijven tot corporate organisaties. In ons creatie team werken momenteel vier creatievelingen: een concept creative, twee grafisch vormgevers en een digital designer. Zij staan te popelen om samen met jou het verschil te maken voor onze (toekomstige) opdrachtgevers. Als creative lead ben je niet alleen verantwoordelijk voor vormgeving en uitvoering, maar speel je ook een rol in het creëren en uitdenken van (merk)strategieën

Nul tot Honderd_Concept_Creative_07
Nul tot Honderd_Concept_Creative_02
Nul tot Honderd_Concept_Creative_03
Nul tot Honderd_Concept_Creative_06

WAT VRAGEN WIJ?

Onze creative lead is vooral ontzettend creatief en gericht op uitvoering. Je weet een stijl neer te zetten, hebt verstand van branding, bent in staat een huisstijl naadloos toe te passen en realiseert binnen een handomdraai content voor online- en offlinecampagnes. Je werkt binnen de (zelf) opgestelde briefing, maar raakt ook niet verveeld van een wat simpele opmaakklus. Je bent initiatiefrijk, nieuwsgierig, proactief, denkt in kansen en kunt je ideeën overbrengen op collega’s en klanten. Je voelt je helemaal thuis in de vibe en dynamiek van een groeiende, ambitieuze, creatieve organisatie. Die net als jij denkt in kansen en oplossingen.

TAKEN/VERANTWOORDELIJKHEDEN

Jij hebt:

Wat bieden wij?

Nul tot Honderd_Concept_Creative_05
Nul tot Honderd_Concept_Creative_08

SOlliciteer vandaag nog