Nul tot honderd

van Nul tot
Concept Creative

// 28 – 40 uur

Nul tot Honderd groeit en is per direct op zoek naar een energieke concept creative (of designer dus 😉

Ben jij die inspirerende concept creative die de merken en campagnes van onze klanten naar een hoger, creatief niveau tilt? Wil jij vanaf het begin toffe concepten bedenken en uitwerken in samenspraak met de andere uitvoerende creatievelingen van Nul tot Honderd? Vind jij het leuk om te sparren met de klant en het team?

Word je er blij van om vanaf de start tot en met de uitrol van een project betrokken te zijn? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou!

Nul tot Honderd_Concept_Creative_01

Over
Nul tot Honderd

Creëren. Dat is waar Nul tot Honderd mee bezig is, voor de mooiste merken in Breda en ver daarbuiten. Iedere dag weer. Met heel onze organisatie. En met bakken energie, inspiratie en liefde voor ons vak. Wij kennen het belang van een sterk merk. En we weten dat een sterk merk steeds belangrijker wordt. 

Een sterk merk is nooit af. En dat geldt ook voor ons. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en veranderd. Nul tot honderd is nu een full-service creatief bureau dat merken helpt om het net even anders te doen, om op te vallen en om een echte verbinding te maken met hun doelgroep. Wij bouwen sterke merken, we bedenken producten, we realiseren strategische (her)positioneringen, identiteiten en merkactivaties. Van het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, tot het creëren van websites en uitrollen van complete campagnes die we samen met onze opdrachtgevers creëren van concept tot uitvoer. 

 

Wat ga je doen?

Concepten en creatieve ideeën bedenken, voor bestaande & nieuwe opdrachtgevers, die perfect passen in de tijd van vandaag en morgen en naadloos (het liefst net dat beetje extra) aansluiten bij de wensen van de klant! Vanuit de eerste kennismaking (nulmeting) ontstaat de (de)briefing in combinatie met de door jou verzonnen, onderscheidende en vernieuwende ideeën. Deze ideeën schrijf jij pakkend uit, vertaal je naar een eerste visuele uitwerking (voor een identiteit of campagne) en weet je op overtuigende en goed onderbouwde wijze te presenteren aan het team en aan de klant. Jij blijft van begin tot het einde van het project betrokken om de kwaliteit te bewaken.

Je werkt met verschillende opdrachtgevers die variëren van mkb bedrijven tot een aantal corporate organisaties. In ons team zitten vier uitvoerende creatievelingen die met smart zitten te wachten om samen met jou het verschil te maken voor onze (toekomstige) opdrachtgevers. Creatief uitvoerend bezig zijn is your game, maar het bedenken van een (merk)naam of tagline gaat je bijna net zo goed af. Niet alleen weet je je ideeën met een snelle (digitale) schets presentabel te maken, ook de volledige creatieve uitwerking is voor jou vanzelfsprekend

Nul tot Honderd_Concept_Creative_07
Nul tot Honderd_sfeer_onder_01
Nul tot Honderd_Concept_Creative_02
Nul tot Honderd_Concept_Creative_03
Nul tot Honderd_Concept_Creative_06

WAT VRAGEN WIJ?

Onze concept creative is vooral ontzettend creatief. Binnen de grenzen van de briefing durft hij/zij out-of-the-box te denken. Je bent initiatiefrijk, denkt in kansen en bent goed in staat je ideeën over te brengen op collega’s en klanten. Je bent nieuwsgierig, kunt goed zelfstandig werken maar bent wel een echte teamspeler. Je gaat heel goed op de vibe en de dynamiek van een groeiende ambitieuze en creatieve organisatie. Die net als jij denkt in kansen en oplossingen.

TAKEN/VERANTWOORDELIJKHEDEN

Jij hebt:

Wat bieden wij?

Nul tot Honderd_Concept_Creative_05
Nul tot Honderd_Concept_Creative_08

SOlliciteer vandaag nog